Rotarua - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Nico en Margreet Oenen-Joosen - WaarBenJij.nu Rotarua - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Nico en Margreet Oenen-Joosen - WaarBenJij.nu

Rotarua

Door: Fietsende Kiwi's

Blijf op de hoogte en volg Nico en Margreet

28 Januari 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

hoi allemaal,
we zitten aan het meer in Rotarua vlakbij de Maori's. We hebben natuurlijk mooie foto's maar de computers waar wij op zitten zijn gelocked dus dat wordt nog even niks. Het fietsen gaat goed al zijn ze er hier niet op ingesteld. De trucks denderen langs je heen en gaan geen stro breed uit de weg.
De mensen zijn erg aardig en gastvrij. We werden laatst, omdat we de weg wat kwijt waren, meegevraagd om te lunchen en als we wilden zouden ze ons ook nog met de auto de stad willen laten zien.

Groetjes

• 28 Januari 2007 - 10:54

Dick:

goedemorgen Nico en Margreet het is hier nu zondagmorgen dit is het eerste bericht op mijn nieuwe laptop, Hoe is het bij jullie ?.Lekker bruin geworden zeker ,en een gevoelig achterwerk.Tot het volgende bericht maar weer, Groetjes Dick.

• 28 Januari 2007 - 16:02

Ome Co En Tante To:

Van oorsprong zijn de Maori's toch menseneters ?
    In ieder geval kijk goed uit op de fiets en natuurlijk heel veel pret.

• 28 Januari 2007 - 16:39

De Krakertjes:

hoi nico en margreet.
    zo te zien genieten jullie volop. wij zijn nu in brazilie en het is hier ook fantastisch . Ruim 30 graden. Prachtig park met apen om ons heen. Helemaal top. Het is hiernu 13.40 uur op zondag de 28e.

Groeten Karin en Fred

• 28 Januari 2007 - 18:42

Lia:

Hoi Nico en Margreet,
    jammer dat het niet wil lukken met de foto's. Hopelijk vinden jullie nog een oplossing. De plekken waar jullie naar toe gaan, zien er op Google erg indrukwekkend uit! Wil en ik hebben gisteren de halve marathon van Egmond gelopen, lag vandaag dus als een plank op de bank. Leuk dat we op deze manier ook iets van Fred en Karin kunnen horen. Doe voorzichtig, groetjes

• 29 Januari 2007 - 17:54

Elgordo:

wacht ff Nic en Margreet,
    zijn jullie nu dezelfde gastvrije mensen tegengekomen als in het bericht van 23-01 of ben ik de kluts kwijt?
    Weten jullie wel dat er inmiddels bijna 1 maand verstreken is?
    Wat eten jullie daar eigenlijk behalve kiwi's?
    Of hebben jullie de fietstassen vol met doperwten?
    Hoor van jullie,

ciao,
    elgordo.

• 31 Januari 2007 - 09:53

Remco En Danielle:

hey nico en margreet,
    fijn om te lezen dat hetgoed gaat en dat jullie het zo naar jullie zin hebben daar.
    hier is ook ales oke.
    nog veel fiets plezier groetjes Remco en Danielle

• 31 Januari 2007 - 18:29

Lida En Willem:

Hallo Margreet en Nico. Terwijl jullie aan de tweede maand! beginnen ben ik weer aan 't werk (bevalt goed)Nog van Harte Gefeliciteerd met ons vader Margreet,volgens mij is hij er trots op dat hij 74 jaar is geworden.Verder gaat hier alles zijn gangetje,jullie missen niks!Ik hoop dat bij jullie ook alles o.k. gaat en dat het goed zomerweer is geworden.Nou... ik zal je verder niet lastig vallen met teveel woorden want dan kom je nooit goed los van Nederland.Groeten en veel liefs van Willlem Lida Roel Bas Leonie en Martine