nog 2 weken.... - Reisverslag uit Krommenie, Nederland van Nico en Margreet Oenen-Joosen - WaarBenJij.nu nog 2 weken.... - Reisverslag uit Krommenie, Nederland van Nico en Margreet Oenen-Joosen - WaarBenJij.nu

nog 2 weken....

Blijf op de hoogte en volg Nico en Margreet

18 December 2006 | Nederland, Krommenie

Nog 2 weken zijn wij in Nederland. En daarna is het zover.... op naar Nieuw-Zeeland!

• 20 December 2006 - 14:43

Liesbeth:

Hoi nico en margreetje, heel veel plezier in nieuw zeeland enne genieten en nog eens genieten he. Its once in a lifetime xxx

• 30 December 2006 - 10:48

Lia:

2 weken? 2 dagen! Zelfs wij vinden het spannend en gaan meegenieten (in onze dromen dan). We hopen veel van jullie te horen en te zien. En Margreet... relax, cappuchinootje.... xxx

• 30 December 2006 - 11:16

Dane:

Omdat is gisteren niet meegekomen was, wil ik jullie ff heel veel plezier wensen in Nieuw-Zeeland!
    Goeie reis, en ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal!
    XXX Dane.

• 02 Januari 2007 - 10:47

Hans En Annemieke:

Nico / Margreet,

Jullie zullen er zeker geen spijt van krijgen, het is namelijk het mooiste land ter wereld !

Veel plezier.